Jita Kyoei Budo

School voor Oosterse Krijgskunsten

Junior Ninja Training

De lijfspreuk van de Junior Ninja Training is 'Spelenderwijs Weerbaar'. In een veilige en sportieve omgeving leren kinderen van 4 - 12 jaar op een speelse manier weerbaar zijn. Via spellen en oefeningen maken de kinderen kennis met zelfverdedigingstechnieken uit het Aikido, Jiu Jutsu, Judo, Tai Ki Ken Do en Karate. Samen met elementen uit het wereldwijd gebruikte Rots en Water programma leren kinderen hun eigen grenzen op een goede manier kennen en aangeven. 

 


Kinderfeestjes

bent u op zoek naar een leuk en actief kinderfeestje? Boek dan eens 'De zoektocht naar de Ninja-schat.'

 De zoektocht naar de Ninja-schat duurt één tot anderhalf uur. De kinderen (en begeleiders) worden ontvangen met limonade (en koffie of thee). Daarna wordt aan de kinderen het verloop van het programma uitgelegd. De kinderen gaan op een speelse manier allerlei 'Ninja-vaardigheden' oefenen. De kinderen zijn actief met elkaar bezig. Samenwerken en samen oefenen zijn hierbij belangrijk. 

Het programma wordt afgesloten met een circuit waarbij de kinderen al de geleerde vaardigheden nodig hebben om de Ninja-schat te veroveren. Als de kinderen het circuit hebben afgelegd en de schat hebben verovert, sluiten we af met limonade en wat lekkers. 

Aan het eind krijgen de kinderen een certificaat en een kleine attentie mee naar huis.